Velkommen til Birgitte F

Jeg sender fragtfrit i Danmark ved bestillinger for over 100,- kr med GLS til pakkeshop eller erhvervsadresse. Mindre pakker sendes med Post Danmark.

Du kan bestille dine produkter online.

Oprette dig under: Login, øverst oppe. 

Vælg: Skab en konto. Og du er klar til at bestille.

Bestil prisliste BirgitteF@hotmail.dk

Jeg er selvstændig Aloe Vera forhandler for Forever Living, jeg kan tilbyde rådgivning, salg, produkt præsentation, homeparty af alle produkterne indenfor kosttilskud, hudpleje, make-up og helse.

Du finder din ALOE VERA ALUMINIUM FRI deodorant her:http://birgittef.dk/da/shop/category/traening/product/aloe_ever_shield_deodorant

Du er altid velkommen til at kigge ind for at få en uforpligtende snak om hudpleje og sundhed, og for at prøve produkterne. Du kan også afhente dine bestillinger.

Ring eller send en mail, så vi kan aftale et tidspunkt.

90 dages ubetinget tilfredshedsgaranti

Der er 90 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle produkter. Er du ikke tilfreds med et produkt, du har købt, sætter jeg pris på at du returnerer det - helt eller brugt – sammen med din kvittering. Så får du alle pengene tilbage uden diskussion. Så enten virker det eller også er det gratis.

Læs mere om:

Gave ideer - værtinde gaver - gaver til manden under ”Om os”

CVR-nr. 34 50 19 04


 

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.